Over Rob Hulscher

Mijn naam is Rob Hulscher, persoonlijke coach en docent. Al jaren leid en begeleid ik individuele- en groepssessies waarin ik mensen help negatieve gevoelens of gewoontes te overwinnen.

Toen ik 33 was faalde mijn hart en in de momenten tussen leven het dood heb ik een uittreding ervaren. Deze ervaring liet mij beseffen dat er veel meer is tussen hemel en aarde als dat ik voor mogelijk had gehouden. Na dit bijzondere moment in mijn leven ging ik op zoek naar manieren om die ervaring terug te halen en te onderzoeken.

Ik verdiepte mij in verschillende ‘spirituele’ richtingen, geloofssystemen en cursussen. Sommige methodieken die ik tegenkwam werkten bij de meeste mensen goed. Andere werkten slechts bij enkele. Tijdens mijn zoektocht heb verschillende cursussen gevolgd en certificaten behaald, waaronder:

psych-k
de gewijde reis
eft
avatar
hin
civas
Over Rob Hulscher - coach

De overeenkomst tussen de verschillende methodieken die echt werkten, was dat ze allemaal op een of andere manier werkten met het onderbewuste en onbewustzijn. Ik besefte me steeds meer hoe krachtig ons onderbewuste en onbewustzijn is.

Tijdens een van mijn reizen waarbij ik heel diep naar binnen ging, raakte ik mijn essentie. Hierdoor werd het voor mij duidelijk wat onze natuurlijke staat is: vreugdevol, genietend, spelend, nieuwsgierig, onderzoekend, verbindend, behulpzaam. Eigenlijk als jonge kleine kinderen, als ze goed in hun vel zitten. Als we het pur sang bekijken zijn we als volwassenen geatrofieerde kinderen, we missen, door onze opvoeding, culturele invloed, kleine of grote traumatische gebeurtenissen, bepaalde delen van onze natuurlijke staat.

Dit gegeven wordt het meest duidelijk als je kijkt naar kinderen die uit een liefdevol, ruimdenkend gezin komen en in een liefdevolle, ruimdenkende omgeving opgroeien. In hen zie je al deze eigenschappen terug.

Helaas groeien mensen vaak op in verwrongen situaties van liefde, zoals narcisme, codependentie, discriminatie, (geloofs) indoctrinatie, verbaal en lichamelijk geweld, noem maar op. Dat heeft een destructieve uitwerking op onze natuurlijke staat. Het kan je bijvoorbeeld angstig en depressief maken. Nederland telt inmiddels al 1,1 miljoen mensen die aan de antidepressiva zitten. Dat kan (en moet) anders!

Vanwege mijn liefde voor mensen en de geniale creatie genaamd ‘leven’, wil ik JOU graag helpen om je natuurlijke staat weer terug te vinden. Neem gerust contact met me op voor meer informatie. JE BENT HET WAARD!